Nutricionista - dijetetičar u Centru za oporavak Fizioline
fizioline-centar za oporavak
fizioline
1131
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1131,bridge-core-2.4.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-23.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive
 

Pregled kod nutricioniste

Koliko je važno da se bavimo fizičkom aktivnošću i da nam je telo aktivno, toliko je važan način kako se hranimo. Upravo zato, nutricionizam je grana kojoj se posvećuje sve više pažnje. Nutricionista – dijetetičar je osoba kojoj ćemo se obratiti za smernice u ishrani, plan obroka i učenje mehanizma za samostalno kreiranje adekvatnih obroka.

Zašto mi je potreban nutricionista-dijetetičar?

Trenirate i više od tri puta nedeljno, umarate se i trošite, ali ne napredujete. Moguće je i da unosite preveliki broj kalorija iz namirnica koje se smatraju zdravima. To takođe može da uspori vaš napredak i da umanji efekte treninga. Da bi se rezultati vežbanja videli na pravi način, ishrana mora biti regulisana. Nasuprot tome, postoje ljudi koji šta god da pojedu ne mogu nikako da se ugoje. Veoma je važno stručno pristupanje obema pojavama – gojenju i mršavljenju.

U nedostatku znanja i iskustva u pravilnom režimu ishrane, obratite se nutricionisti za pomoć. Plan ishrane koji je kreiran specijalno za vas i prilagođen vašim dnevnim aktivnostima, dovodi do pravih rezultata!

Nutricionista, plan ishrane

Kako izgleda saradnja sa nutricionistom?

Upoznavanje klijenta i nutricioniste se odvija na nutricionističkom pregledu. Tokom pregleda, razgovarate sa stručnim licem o svojim navikama, dnevnim rutinama, nivou fizičke aktivnosti, alergijama, intolerancijama na hranu… Takođe, nutricionista vrši određena merenja kao što su: visina, težina, količina telesne masnoće… Na osnovu svih tih parametara dolazi se do zaključka o ukupnom stanju tela i fizičkoj spremnosti. Sledeći korak je plan ishrane.

Šta sadrži plan ishrane?

Na osnovu navika i veština koje svako ima u kuhinji, formira se plan ishrane. Prateći navedene obroke i uputstva koja dolaze uz to, uspeh je zagarantovan! Plan sadrži detaljna uputstva o tome kako da pripremite hranu za konkretan obrok, gde možete da kupite namirnice i koliko kalorija određeni obrok nosi. Plan koji dolazi iz “ordinacije” našeg nutricioniste, ide i korak dalje. Sadrži i predlog za ukupnu dnevnu aktivnost koju bi trebalo da postignete za taj dan (npr. koliko koraka da pređete taj dan).

Gde mogu da zakažem konsultacije?

Centar za oporavak “Fizioline” je mesto za oporavak duše i tela. Osim opuštanja i oporavka od povreda, usluga konsultacije i nutricionističkog pregleda je takođe dostupna u ovom Centru. Strukovni nutricionista-dijetetičar Suzana je svoj petogodišnji rad u ovoj oblasti posvetila radu sa sportistima, rekreativcima, ali i fizički neaktivnim ljudima. Požrtvovano učestvuje u postizanju zdravih promena i dobrih rezultata njenih klijenata. Za sve vežbače i klijente Bodyline fitness & wellness centra iz Subotice, popust na usluge nutricioniste-dijetetičara iznosi 20%.

Plan ishrane za zdravije navike

Cenovnik usluga u Centru za oporavak Fizioline možete da pogledate klikom na ovaj link. Pored sajta, informacije o aktuelnostima i novim ponudama možete da saznate na našim društvenim mrežama: Facebook i Instagram.

Centar za Vaš oporavak

Rezervišite svoj termin na vreme