Saznajte više o nama - Centar za oporavak Fizioline Subotica
fizioline-centar za oporavak
fizioline
176
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-176,bridge-core-2.4.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-23.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive
 

Fizioline – Centar za Vaš oporavak

Centar za oporavak Fizioline je osnovan radi pružanja usluga bržeg oporavka nakon svakodnevnih napornih psiho-fizičkih aktivnosti, pomoću savremenih tretmana. Akcenat centra Fizioline je, takođe, na kontinuiranom unapređenju opšteg zdravstvenog stanja svojih klijenata. Putem konsultacija adekvatnih eksperata iz različitih oblasti medicine, klijenti imaju mogućnost da postignu rezultate i napredak u svom opštem zdravstvenom stanju, kao i da se adekvatno oporave od povreda.

Fizioline centar prijemni pult
Sto za masažu u centru Fizioline
Hiperbarična komora u Fizioline Centru

Najznačajniji benefiti boravka u Fizioline Centru su:

Sedeća hiperbarična komora u centru za oporavak u Centru Fizioline
  • Očuvanje i vraćanje normalne pokretljivosti tela, zglobova, očuvanje i vraćanje adekvatne mišićne snage,
  • Motorička edukacija – jačanje i vraćanje fizioloških pokreta posle različitih povreda, i/ili ponovno učenje pokreta
  • Oporavak i regeneracija organizma
  • Očuvanje lepote i vraćanje elastičnosti i tonusa kože
  • Očuvanje i vraćanje koordinacije i kondicije
  • Terapije i tretmane pruža profesionalan i sertifikovan kadar
  • Pozitivno delovanje na centralni i periferni nervni sistem kao i na kardio-vaskularni, respiratorni i koštano-zglobni sistem u cilju postizanja maksimalne funkcionalnosti celog organizma

Usluge Centra Fizioline su:

Hiperbarična komora

Tretman kiseonikom pod povišenim pritiskom u hiperbaričnoj komori koji vraća mentalnu i fizičku snagu.

Masaža

Personalizovana terapeutska, sportska, relaks i anticelulit masaža kao najstariji i najjednostavniji način oporavljanja dodirom.

Fizioterapija

Fizioterapija se primenjuje u cilju očuvanja zdravlja i zdravog funkcionisanja ljudi sa različitim potrebama, nastalim usled povrede ili bolesti.

Kineziterapija

Korektivna terapija (grč. kinesis – pokret, therapeio – lečenje) se karakteriše primenom pokreta usklađenih sa terapijskim zahtevom i pacijentom u celini.

Misija Centra Fizioline

Misija centra Fizioline je da putem svojih usluga stoji na raspolaganju najširoj populaciji (kako sportistima i rekreativcima, tako i osobama sa sedentarnim načinom života), svih uzrasnih kategorija. Poseban akcenat stavljamo na sportiste sa ambicijama postizanja vrhunskih rezultata, što zahteva i brži povratak na teren nakon kompleksnih sportskih povreda.

Očekivani rezultat je postizanje i održavanje zdrave psiho – fizičke ravnoteže, prevencija nastanka bolesti i brz oporavak.

Pored sajta, informacije o aktuelnostima i novim ponudama možete da saznate na našim društvenim mrežama: Facebook i Instagram.

Centar za Vaš oporavak

Rezervišite svoj termin na vreme