Saznajte više o nama - Centar za oporavak Fizioline Subotica
fizioline-centar za oporavak
fizioline
176
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-176,bridge-core-2.4.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-23.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive
 

Fizioline – Centar za Vaš oporavak

Centar za oporavak Fizioline je osnovan radi pružanja usluga bržeg oporavka nakon svakodnevnih napornih psiho-fizičkih aktivnosti, pomoću savremenih tretmana. Akcenat centra Fizioline je, takođe, na kontinuiranom unapređenju opšteg zdravstvenog stanja svojih klijenata. Putem konsultacija adekvatnih eksperata iz različitih oblasti medicine, klijenti imaju mogućnost da postignu rezultate i napredak u svom opštem zdravstvenom stanju, kao i da se adekvatno oporave od povreda.

Fizioline centar prijemni pult
Sto za masažu u centru Fizioline
Hiperbarična komora u Fizioline Centru

Najznačajniji benefiti boravka u Fizioline Centru su:

Sedeća hiperbarična komora u centru za oporavak u Centru Fizioline
  • Očuvanje i vraćanje normalne pokretljivosti tela, zglobova, očuvanje i vraćanje adekvatne mišićne snage,
  • Motorička edukacija – jačanje i vraćanje fizioloških pokreta posle različitih povreda, i/ili ponovno učenje pokreta
  • Oporavak i regeneracija organizma
  • Očuvanje lepote i vraćanje elastičnosti i tonusa kože
  • Očuvanje i vraćanje koordinacije i kondicije
  • Terapije i tretmane pruža profesionalan i sertifikovan kadar
  • Pozitivno delovanje na centralni i periferni nervni sistem kao i na kardio-vaskularni, respiratorni i koštano-zglobni sistem u cilju postizanja maksimalne funkcionalnosti celog organizma

Usluge Centra Fizioline su:

Hiperbarična komora

Tretman kiseonikom pod povišenim pritiskom u hiperbaričnoj komori koji vraća mentalnu i fizičku snagu.

Masaža

Personalizovana terapeutska, sportska, relaks i anticelulit masaža kao najstariji i najjednostavniji način oporavljanja dodirom.

Fizioterapija

Fizioterapija se primenjuje u cilju očuvanja zdravlja i zdravog funkcionisanja ljudi sa različitim potrebama, nastalim usled povrede ili bolesti.

Kineziterapija

Korektivna terapija (grč. kinesis – pokret, therapeio – lečenje) se karakteriše primenom pokreta usklađenih sa terapijskim zahtevom i pacijentom u celini.

Naš tim:

Dora

Doroteja Serdar

Medicinski tehničar

Zovite je Dora. 🙂 Dora precizno i detaljno rukovodi hiperbaričnom komorom, a uz to i nepogrešivo raspoređuje vaše termine kod nas. Uvek je raspoložena da objasni detaljno sve što treba da znate i da na najbolji mogući način pripremi klijenta za neki od tretmana.

Dajana

Dajana Čović

Doktor medicine

Dajana je završila Medicinski fakultet i kao takva je u mogućnosti da sve tretmane koje radimo u Centru prevede na svakodnevni jezik, olakša razumevanje i benefite naših usluga. Rado će podeliti svoje znanje sa vama i omogućiti vam da uživate u tretmanima sa jasnom slikom čemu oni zapravo služe.

Aca fizio resize

Aleksandar Aleksić

Fizioterapeut

Višegodišnje iskustvo u fizikalnoj terapiji, masažama i kineziterapiji čini da Aleksandar sa lakoćom učestvuje u vašem oporavku. Stručnost i znanje koje je stekao godinama primeniće na svakoga individualno i potrudiće se da oporavak bude što efikasniji.

Tijana 1-1

Tijana Pejović

Fizioterapeutski tehničar

Tijana je najmlađi član našeg tima. Posle masaže kod nje, poželećete da imate termin kod nas svakog dana. Svakodnevno unapređuje svoje znanje i veštine u domenu fizioterapije, te može da vam pomogne i u oporavku od povreda.

Angela fizio novi crop

Angela Ador

Medicinski tehničar

Angela svojom prirodnošću i neposrednim pristupom čini da se osećate prijatno i dobrodošlo u naš Centar. Svoje iskustvo u radu sa ljudima primenjuje i pristupa svakome individualno, kako bi što lakše objasnila upotrebu i benefite hiperbaričnih komora i drugih tretmana.

Misija Centra Fizioline

Misija centra Fizioline je da putem svojih usluga stoji na raspolaganju najširoj populaciji (kako sportistima i rekreativcima, tako i osobama sa sedentarnim načinom života), svih uzrasnih kategorija. Poseban akcenat stavljamo na sportiste sa ambicijama postizanja vrhunskih rezultata, što zahteva i brži povratak na teren nakon kompleksnih sportskih povreda.

Očekivani rezultat je postizanje i održavanje zdrave psiho – fizičke ravnoteže, prevencija nastanka bolesti i brz oporavak.

Pored sajta, informacije o aktuelnostima i novim ponudama možete da saznate na našim društvenim mrežama: Facebook i Instagram.

Centar za Vaš oporavak

Rezervišite svoj termin na vreme