Saznajte više o nama - Centar za oporavak Fizioline Subotica
fizioline-centar za oporavak
fizioline
176
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-176,bridge-core-2.4.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-23.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive
 

Fizioline – Centar za Vaš oporavak

Centar za oporavak Fizioline je osnovan radi pružanja usluga bržeg oporavka nakon svakodnevnih napornih psiho-fizičkih aktivnosti, pomoću savremenih tretmana. Akcenat centra Fizioline je, takođe, na kontinuiranom unapređenju opšteg zdravstvenog stanja svojih klijenata. Putem konsultacija adekvatnih eksperata iz različitih oblasti medicine, klijenti imaju mogućnost da postignu rezultate i napredak u svom opštem zdravstvenom stanju, kao i da se adekvatno oporave od povreda.

Fizioline centar prijemni pult
Sto za masažu u centru Fizioline
Hiperbarična komora u Fizioline Centru

Najznačajniji benefiti boravka u Fizioline Centru su:

Sedeća hiperbarična komora u centru za oporavak u Centru Fizioline
  • Očuvanje i vraćanje normalne pokretljivosti tela, zglobova, očuvanje i vraćanje adekvatne mišićne snage,
  • Motorička edukacija – jačanje i vraćanje fizioloških pokreta posle različitih povreda, i/ili ponovno učenje pokreta
  • Oporavak i regeneracija organizma
  • Očuvanje lepote i vraćanje elastičnosti i tonusa kože
  • Očuvanje i vraćanje koordinacije i kondicije
  • Terapije i tretmane pruža profesionalan i sertifikovan kadar
  • Pozitivno delovanje na centralni i periferni nervni sistem kao i na kardio-vaskularni, respiratorni i koštano-zglobni sistem u cilju postizanja maksimalne funkcionalnosti celog organizma

Usluge Centra Fizioline su:

Hiperbarična komora

Tretman kiseonikom pod povišenim pritiskom u hiperbaričnoj komori koji vraća mentalnu i fizičku snagu.

Masaža

Personalizovana terapeutska, sportska, relaks i anticelulit masaža kao najstariji i najjednostavniji način oporavljanja dodirom.

Fizioterapija

Fizioterapija se primenjuje u cilju očuvanja zdravlja i zdravog funkcionisanja ljudi sa različitim potrebama, nastalim usled povrede ili bolesti.

Kineziterapija

Korektivna terapija (grč. kinesis – pokret, therapeio – lečenje) se karakteriše primenom pokreta usklađenih sa terapijskim zahtevom i pacijentom u celini.

Naš tim:

Doroteja Serdar-min

Doroteja Serdar

Medicinski tehničar

Zovite je Dora. Dora precizno i detaljno rukovodi hiperbaričnom komorom, a uz to i nepogrešivo raspoređuje vaše termine kod nas. Uvek je raspoložena da objasni detaljno sve što treba da znate i da na najbolji mogući način pripremi klijenta za neki od tretmana.

Angela Ador-min

Angela Ador

Medicinski tehničar / Menadžer

Angela svojom prirodnošću i neposrednim pristupom čini da se osećate prijatno i dobrodošlo u naš Centar. Svoje iskustvo u radu sa ljudima primenjuje i pristupa svakome individualno, kako bi što lakše objasnila upotrebu i benefite hiperbaričnih komora i drugih tretmana.

Objava format (21) (1)

Timea Stantić

Recepcionerka

Dobra organizacija je više od pola posla. Timea je zadužena da svi termini naših klijenata budu usklađeni sa rasporedom naših terapeuta. Dobrim poznavanjem naših usluga, pomoći će vam da donesete pravu odluku o tretmanu u našem Centru.

26

Babilonia Lacko

Fizioterapeut

Kako izgleda kada se, znanje stečeno u školskoj klupi primenjuje na delu, primetićete u radu sa Babiloniom. Mirnom rukom i sa velikim strpljenjem, pristupiće svakom klijentu i maksimalno će učestvovati u svačijem procesu oporavka.

Untitled design (27)-min

Simona Hajnal Košaraš

Fizioterapeutski tehničar

Svojim dugogodišnjim iskustvom u masažama i fizioterapiji, Simona maksimalno doprinosi oporavku naših klijenata. Osim sportske, relaksacione i terapijske masaže, kod nje možete da uživate i u tretmanima tela - anticelulit masaža, piling i masaža lica, vulkansko kamenje...

Objava format (46) (1)

Angela Farago

Maser

Opustite se uz masaže kod naše koleginice Angele. Odaberite da li vam odgovara relaksaciona, sportska ili ipak terapeutska masaža i prepustite se njenim stručnim pokretima.

Suzana Kenjereš

Suzana Kenjereš Fero

Strukovni nutricionista - dijetetičar

Suzana je diplomirani strukovni nutricionista - dijetetičar. Svoj petogodišnji rad u ovoj oblasti, posvetila je radu sa sportistima, rekreativcima, ali i fizički neaktivnim ljudima. Požrtvovano učestvuje u postizanju zdravih promena i dobrih rezultata njenih klijenata.

13

Erika Horvat

Lekar specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije

Stručne konsultacije u vezi sa terapijama i vežbama dobijamo upravo od dr Erike. Kao specijalista fizijatrije, posvećeno učestvuje u procesu oporavka sportista, rekreativaca, ali i manje fizički aktivnih ljudi. U saradnji sa našim fizioterapeutima, kreira adekvatan i personalizovan plan oporavka za svakog našeg klijenta.

Stanislav Miskov

Stanislav Miškov

Maser

Ukoliko ste sportista ili možda preferirate intenzivnije masaže, naš kolega Stanislav je tu da vam pomogne. Svojim dugogodišnjim iskustvom, jedinstvenim pristupom i stručnim pokretima, Stanislav osim sportske i terapijske masaže, praktikuje i istezanje, sa ciljem poboljšanja celokupnog tretmana.

Misija Centra Fizioline

Misija centra Fizioline je da putem svojih usluga stoji na raspolaganju najširoj populaciji (kako sportistima i rekreativcima, tako i osobama sa sedentarnim načinom života), svih uzrasnih kategorija. Poseban akcenat stavljamo na sportiste sa ambicijama postizanja vrhunskih rezultata, što zahteva i brži povratak na teren nakon kompleksnih sportskih povreda.

Očekivani rezultat je postizanje i održavanje zdrave psiho – fizičke ravnoteže, prevencija nastanka bolesti i brz oporavak.

Pored sajta, informacije o aktuelnostima i novim ponudama možete da saznate na našim društvenim mrežama: Facebook i Instagram.

Centar za Vaš oporavak

Rezervišite svoj termin na vreme