Masaža - Opuštajući tretmani u Centru za oporavak Fizioline
fizioline-centar za oporavak
fizioline
174
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-174,bridge-core-2.4.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-23.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive
 

Masaže

Fizioline Centar u svojoj ponudi sadrži masaže kao deo fizikalne terapije ili kao vid relaksacije. Masaža je najstariji i najjednostavniji način lečenja dodirom, a postoji u istočnim kulturama kao svakodnevni oblik pomoći u lečenju.

Magija i tehnika dodira postala je izbor svih onih kojima je cilj zdrav životni stil. Terapija dodirom ima brojne benefite, a još je efikasnija u zajedničkoj kombinaciji sa drugim vidovima fizikalne terapije.

Zašto nam je masaža potrebna?

Gallery 1
 • Otklanja stres i nervozu
 • Olakšava ili smanjuje bol
 • Ublažava glavobolje
 • Pomaže kod nesanice
 • Ublažava napetost
 • Pospešuje varenje
 • Podstiče cirkulaciju i limfu
 • Ubrzava metabolizam
 • Detoksifikuje, pospešuje otklanjanje štetnih materija iz organizma
 • Produbljuje disanje
 • Korisna je kod oporavka nakon povreda mišića, tetiva, ligamenata…

U Centru Fizioline, možete da odaberete

sledeće masaže:

SPORTSKU

Ritmička i intenzivna masaža koja za namenu ima oporavak sportiste kao i maksimalizaciju njihove mišićne funkcije i sportskog performansa.

TERAPIJSKU

Namena ili cilj ove masaže je pomoć u lečenju određene bolesti, tegobe, hroničnog ili akutnog stanja u kojima je masaža indikovan oblik lečenja. Služi kao pomoć u poboljšanju pokreta i uopšteno lokomotornog aparata, za ubrzanje metabolizma, balansiranje rada hormona, cirkulacije, pospešuje rad limfog sistema kao i digestivnog trakta.

RELAKSACIONU (KOZMETIČKU)

Namena joj je psiho-fizičko opuštanje. Relaks masaža se izvodi parcijalno ili na celom telu.

Maderoterapija tela, anticelulit masaža butine

ANTICELULIT

Masaža drvenim oklagijama ili manuelna anticelulit masaža, sa ciljem uklanjanja celulita i podizanja tonusa kože.

Maderoterapija lica, masaža lica drvenom oklagijom

MASAŽA LICA (MADEROTERAPIJA LICA)

Opuštajuća masaža lica, vrata i dekoltea uz pomoć drvenih oklagija.

Untitled design (18)

BUĐENJE SEDAM SVETOVA

Ciklus od 7 masaža tokom 7 dana uz pomoć eteričnih ulja. Tokom 90 minuta ovog tretmana vrši se harmonizacija energetskog protoka kroz čakre.

Untitled design (19)

REFLEKSOLOGIJA

Masaža stopala kojom se deluje na celo telo. Pritiskom na određene tačke na stopalu, terapeut dolazi do saznanja o stanjima pojedinih organa i delova tela.

Naglasili bismo da se krucijalni benefiti masaže postižu u serijama. Dakle, ukoliko želite intenzivne i primetne efekte masaže, preporučujemo da ih radite serijski i personalizovano. Broj potrebnih masaža u cilju pomoći u oporavku je od 3 do 10.

Šta je PERSONALIZOVANA masaža?

U konsultaciji sa vašim terapeutom, dolazimo do tačnih informacija vezanih za vaše zdravstveno stanje ili tegobu. Na osnovu tih informacija (u skladu sa životnom dobi, životnim stilom, radnim mestom, navikama, načinom ishrane, sportom kojim se bavite), naš terapeut bira i preporučuje masažu koja bi donela najtačniju korist za vaš organizam ili za problem koji imate.

Svako telo je drugačije i zato je važan INDIVIDUALAN PRISTUP.

Ukoliko se bavite sportom profesionalno, stručno osoblje Fizioline Centra vodi računa o tome o kom tačno sportu je reč, koje su vam eventualne tegobe u treningu… Takođe, uzimamo u obzir i prethodne povrede, radimo na izbegavanju budućih povreda i prevenciji pretreniranja. Radićemo zajedno na svemu što biste voleli da pospešite i primeniti vrstu masaže bi vam najbolje odgovarala.

Mi vodimo računa o vama, jer naš cilj je vaš napredak.

Mi smo deo vašeg tima!

Centar za oporavak Fizioline nudi profesionalnu masažu koju kod nas izvodi FIZIOTERAPEUT sa dugogodišnjim iskustvom u masažama.

Kao dodaci, kod masaža se koriste i:

Vrelo Kamenje

Krioterapija

Ventuze

Vibracioni pištolj

Oklagije za masažu

Vakuum

Masaže je takođe moguće kombinovati sa: ultrazvukom, elektroterapijom, termoterapijom, hidroterapijom, svetlosnom terapijom, krioterapijom itd.

Cenovnik usluga u Centru za oporavak Fizioline možete da pogledate klikom na ovaj link. Pored sajta, informacije o aktuelnostima i novim ponudama možete da saznate na našim društvenim mrežama: Facebook i Instagram.

Centar za Vaš oporavak

Rezervišite svoj termin na vreme