Masaža - Opuštajući tretmani u Centru za oporavak Fizioline
fizioline-centar za oporavak
fizioline
174
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-174,bridge-core-2.4.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-23.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive
 

Masaže

Fizioline Centar u svojoj ponudi sadrži masaže kao deo fizikalne terapije ili kao vid relaksacije. Masaža je najstariji i najjednostavniji način lečenja dodirom, a postoji u istočnim kulturama kao svakodnevni oblik pomoći u lečenju.

Magija i tehnika dodira postala je izbor svih onih kojima je cilj zdrav životni stil. Terapija dodirom ima brojne benefite, a još je efikasnija u zajedničkoj kombinaciji sa drugim vidovima fizikalne terapije.

Zašto nam je masaža potrebna?

Gallery 1
 • Otklanja stres i nervozu
 • Olakšava ili smanjuje bol
 • Ublažava glavobolje
 • Pomaže kod nesanice
 • Ublažava napetost
 • Pospešuje varenje
 • Podstiče cirkulaciju i limfu
 • Ubrzava metabolizam
 • Detoksifikuje, pospešuje otklanjanje štetnih materija iz organizma
 • Produbljuje disanje
 • Korisna je kod oporavka nakon povreda mišića, tetiva, ligamenata…

U Centru Fizioline, možete da odaberete

sledeće masaže:

Masaža

SPORTSKA MASAŽA

Ritmička i intenzivna masaža koja za namenu ima oporavak sportiste kao i maksimalizaciju njihove mišićne funkcije i sportskog performansa.

TERAPIJSKA (TERAPEUTSKA) MASAŽA

Namena ili cilj je pomoć u lečenju određene bolesti, tegobe, hroničnog ili akutnog stanja u kojima je masaža indikovan oblik lečenja. Služi kao pomoć u poboljšanju pokreta i uopšteno lokomotornog aparata, za ubrzanje metabolizma, balansiranje rada hormona, cirkulacije, pospešuje rad limfog sistema kao i digestivnog trakta.

Instrumentalna manualterapija

INSTRUMENTALNA MANUALTERAPIJA

Uz pomoć ovih instrumenata, postižemo mnogo dublji i efikasniji tretman mekih tkiva. Instrumentalna terapija smanjuje intezitet bola, poboljšava cirkulaciju i oksigenizaciju tela.

RELAKSACIONA (KOZMETIČKA) MASAŽA

Namena joj je psiho-fizičko opuštanje. Relaks tretman se izvodi parcijalno ili na celom telu.

Masaža vulkanskim kamenjem

MASAŽA VULKANSKIM KAMENJEM

Relaksaciona masaža uz primenu toplog vulkanskog kamenja.

FIZIO SAJT SLIKE

NOVO! HERBAL MASAŽA

Masaža toplim biljnim jastučićima (pindama) uz primenu ulja, obnavlja i vraća vitalnost tela.

Maderoterapija tela, anticelulit masaža butine

ANTICELULIT MASAŽA

Pokreti uz pomoć drvenih oklagija, vakuuma ili manuelna anticelulit masaža, sa ciljem uklanjanja celulita i podizanja tonusa kože.

Maderoterapija lica, masaža lica drvenom oklagijom

MADEROTERAPIJA LICA

Opuštajuća masaža lica, vrata i dekoltea uz pomoć drvenih oklagija.

Masaža lica

MASAŽA I PILING LICA

Opuštajući piling lica uz manuelnu masažu za potpuni tretman kože.

Untitled design (19)

MASAŽA STOPALA

Masaža stopala kojom se deluje na telo. Pritiskom na određene tačke na stopalu, terapeut deluje na blagostanje celog tela.

Lyapco iglice

LYAPKO IGLICE

Lyapko su terapeutske iglice napravljene od bakra, cinka i srebra. Iglice deluju na ubrzanu regeneraciju tkiva, poboljšanu efikasnost fizioterapije, olakšanje bolova u mišićima i zglobovima…

Naglasili bismo da se krucijalni benefiti masaže postižu u serijama. Dakle, ukoliko želite intenzivne i primetne efekte masaže, preporučujemo da ih radite serijski i personalizovano. Broj potrebnih masaža u cilju pomoći u oporavku je od 3 do 10.

Šta je PERSONALIZOVANA masaža?

U konsultaciji sa vašim terapeutom, dolazimo do tačnih informacija vezanih za vaše zdravstveno stanje ili tegobu. Na osnovu tih informacija (u skladu sa životnom dobi, životnim stilom, radnim mestom, navikama, načinom ishrane, sportom kojim se bavite), naš terapeut bira i preporučuje masažu koja bi donela najtačniju korist za vaš organizam ili za problem koji imate.

Svako telo je drugačije i zato je važan INDIVIDUALAN PRISTUP.

Ukoliko se bavite sportom profesionalno, stručno osoblje Fizioline Centra vodi računa o tome o kom tačno sportu je reč, koje su vam eventualne tegobe u treningu… Takođe, uzimamo u obzir i prethodne povrede, radimo na izbegavanju budućih povreda i prevenciji pretreniranja. Radićemo zajedno na svemu što biste voleli da pospešite i primeniti vrstu masaže bi vam najbolje odgovarala.

Mi vodimo računa o vama, jer naš cilj je vaš napredak.

Mi smo deo vašeg tima!

Centar za oporavak Fizioline nudi profesionalnu masažu koju kod nas izvodi FIZIOTERAPEUT sa dugogodišnjim iskustvom u masažama.

Kao dodatke, koristimo:

Vrelo Kamenje

Krioterapija

Vibracioni pištolj

Oklagije za masažu

Vakuum

Masaže je takođe moguće kombinovati sa: ultrazvukom, elektroterapijom, termoterapijom, hidroterapijom, svetlosnom terapijom, krioterapijom itd.

Cenovnik usluga u Centru za oporavak Fizioline možete da pogledate klikom na ovaj link. Pored sajta, informacije o aktuelnostima i novim ponudama možete da saznate na našim društvenim mrežama: Facebook i Instagram.

Centar za Vaš oporavak

Rezervišite svoj termin na vreme